Betonilattiatyöt Oulusta

Pyydä hintatarjous

Kun haluat betonilattiatöiden sujuvan saumattomasti, me olemme apunasi. Yksityiset ja yritysasiakkaat voivat luottaa työmme laatuun ja henkilökuntamme luotettavuuteen. Meille asiakastyytyväisyys on kunnia-asia.


Oululainen perheyrityksemme hoitaa muun muassa betonilattian liippaustyöt, sirotelattiapinnoitteet, betonilattian jälkihoidon ja hionnan sekä tarpeelliset pohjatyöt. 

Betonilattiavalutyöt ja kuivasirotepinnoite

Kuivasirotteet Neodur HE2 ja HE3 ovat korundipohjaisia sirotteita. Korundi on huomattavasti kvartsia kovempaa. Toisin sanoen korundipohjaisilla sirotteilla lattioista saadaan paremmin kulutusta kestäviä, kuin perinteisillä kvartsipohjaisilla sirotteilla.

HE2:n ja HE3:n erona on kovien runkoainesten määrä. HE3:ssa on enemmän mm. korundia, mikä tuo lisää kulutuskestävyyttä lattiapintaan. Suomessa HE3:n käyttö on ollut vähäisempää, koska myös HE2:n avulla päästään ensimmäisen luokan kulutuskestävyyteen.


Jos kulutuskestävyyttä halutaan parantaa vastaamaan korkeampia vaatimuksia, käytetään tarkoitukseen piikarbidi- tai metallipohjaisia sirotteita.

Molempia tuotteita on saatavana myös värillisenä Korodur-värikartan mukaisesti. Värillisiä sirotteita käytettäessä on huomattava, että kyseessä on niin sanottu "luonnontuote", eikä lattiasta tule samalla tavalla tasaväristä kuin maalaamalla tai pinnoittamalla. Värillisiä sirotteita tulee käyttää noin 1–2 kg/m² enemmän kuin normaalia sementinharmaata sirotetta, jotta voimme varmistaa mahdollisimman tasavärisen pinnan.Kysy lisätietoja

Tutustu alla olevaan kuvagalleriaan ja tarkastele työmme jälkeä.

Jälkihoito

Betoni vaatii aina jälkihoitoa, jottei se ala halkeilemaan. Betonin jälkihoitoaine Korotex estää betonipinnan liian nopean kuivumisen, varmistaa täydellisen hydrataation saavuttamisen ja lisää pinnan lujuutta.

 

Jos lattiapinta tullaan pinnoittamaan epoksi- tai polyuretaanipohjaisilla pinnoitteilla tai maaleilla, on Korotex poistettava huolella ennen pinnoitusta. Me huolehdimme tästäkin.

Soita meille

Ennen lattian valua

Ennen lattian valua on tärkeää, että kohteessa on riittävästi lämpöä. Lämpötilan tulee olla vähintään +10 °C lattian rajasta mitattuna. Kohteessa on myös oltava riittävästi valaistusta ilman, että lämmittimet ja valaisimet haittaavat työskentelyä. 

 

Kaatoalueen nurkkien paikat merkitään esimerkiksi harjaterästapeilla, ja lattiakaivoille on mitattava riittävä lasku, noin 15 mm/m. Lattian valukorko merkitään valmiiksi laserin säätöä varten ja kura- ja rännikaivot oltava valmiiksi valettuna oikeaan korkoon. Myös seinien, ikkunoiden ja ovien on oltava suojattuina 2 metrin korkeuteen asti. HIRSITALOISSA SEINÄT SUOJATTAVA YLÖS ASTI!

Toteutamme betonilattiatyöt siististi, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti Oulussa ja lähiseudulla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous