Lattiapinnoitteet

Pyydä hintatarjous

Kun haluat pinnoitustöiden sujuvan saumattomasti, me olemme apunasi. Yksityiset ja yritysasiakkaat voivat luottaa työmme laatuun ja henkilökuntamme luotettavuuteen. Meille asiakastyytyväisyys on kunnia-asia.

 

Oululainen perheyrityksemme hoitaa muun muassa betonilattian liippaustyöt, pinnoitukset, sirotelattiapinnoitteet, betonilattian jälkihoidon ja hionnan sekä tarpeelliset pohjatyöt. 

Oikea pinnoite lattiaan?

AKRYYLIPINNOITE LATTIAAN


Akryylipinnoite on kestävä ratkaisu vaativiin kohteisiin. Pinnoite sopii kaikkiin tiloihin, joissa lattialta vaaditaan suurta kulutus- ja iskunkestävyyttä. Akryylipinnoite kestää hyvin myös kemikaaleja.

Akryylipinnoitteita asennetaan lattioihin mm. teollisuuden tiloissa, keittiöissä sekä leipomoissa ja muualla elintarviketeollisuudessa.

EPOKSIPINNOITTEET LATTIAAN


Epoksipinnoitteella saadaan aikaan iskuja kestävä ja monikäyttöinen lattian pinta. Käyttökohteita ovat mm. varastot, autotallit ja erilaiset myymälätilat.

Pinnoite ei jousta ja se on erittäin kova. Pyydä meiltä tarjous lattiapinnoituksesta.

 

POLYRETAANIPINNOITE BETONILATTIALLE


Polyuretaanihartsi on erittäin kestävä ja tuottaa jalkojen alle miellyttävän lattiapinnan. Lattiapäällysteellä muodostetaan saumaton pinta, joka on sidottu alustaansa. Pinnan puhdistaminen on näin ollen vaivatonta, joten säilytät korkean hygieniatason.

Käyttökohteita ovat mm. ravintolat, yökerhot, hotellit, museot, kaupat, ostoskeskukset ja myymälät.

Toteutamme betonilattiatyöt siististi, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous