Kiillotettu betonilattia Oulussa ja lähikunnissa

Hard Face®

Tee tarjouspyyntö

Käytännölliset ja tyylikkäät Hard Face betonilattiat ovat ajattoman tyylikäs sisustuselementti kodeissa ja toimistoissa. Yrityksemme toteuttaa muiden betonilattiatöiden ohella myös laadukkaita kiillotettuja betonilattioita.

Betonilattiat sopivat erinomaisesti sekä koteihin että yritystiloihin. Tilaa meiltä kaunis, viimeistelty lattia, joka kestää käyttöä.

Hard Face® Basic

 Lattiavalun yhteydessä betoni hierretään koneellisesti.


 Lattiaa jälkihoidetaan 3 viikkoa.


 Kuukauden kuluttua pinta hiotaan haluttuun kiiltoon ja laitetaan silikaatti/pintasuoja-aine.


 Lattia voidaan hioa mataksi tai kiiltäväksi.


 Heti käyttövalmis!

Hard Face® Top

 Lattiavalun yhteydessä tuoreeseen betoniin hierretään kuivasirote koneellisesti.


 Lattiaa jälkihoidetaan 3 viikkoa.


 Kuukauden kuluttua pinta hiotaan haluttuun kiiltoon ja laitetaan silikaatti/pintasuoja-aine.


 Lattia voidaan hioa mataksi tai kiiltäväksi.


 Heti käyttövalmis ja useita eri värejä!


 Teollisuuskäyttöön tarkoitettu erittäin luja pinta. 

Helppohoitoinen ja tyylikäs lattia

Kiillotetut betonilattiat ovat suosittu valinta kodeissa, eikä syyttä! Kiillotettu betonilattia on paitsi mukava jalan alla myös kaunis katsoa. Suositko minimalistista sisustustyyliä tai etsitkö tyylikästä vaihtoehtoa tyypillisille parketti- tai laminaattilattioille? Kiillotettu betonilattia voi olla valintasi. 


Betoni sopii monenlaisiin tiloihin, ja kiillotettujen betonilattioiden ehdoton etu on helppohoitoisuus. Lattian pinta kestää käyttöä ja hylkii likaa sekä kosteutta. Kiillotetun pinnan puhdistus on helppoa. Betonilattia on myös energiatehokas. Kesäisin pääset nauttimaan betonin viileästä pinnasta ja talvisin puolestaan sen välittämästä lämmöstä.

Kysy lisää betonilattioista

Valut ja hionnat ammattitaidolla

Kestävä lattia ei välttämättä merkitse korkeaa hintaa, sillä kiillotetuilla betonilattioilla on erinomainen hintalaatusuhde. Lattian asentaminen kannattaa antaa aina ammattilaisen käsiin, sillä betonilattian valu vaatii kokemusta ja tarkkuutta.


Kun huolellisesti valettu betoni on kuivunut, pinta hiotaan/kiillotetaan kuivahiontana. Lattia hiotaan useaan kertaan, ja hiontojen väleissä lattia on puhdistettava huolellisesti.


Lopuksi lattia hiotaan/kiillotetaan timanttityynyillä ja käsitellään HardFace® StoneLock betonin kyllästysaineella.

Kiillotettu betoni huolettomaan arkeen

Betonilattia on nyt trendikäs, mutta voit luottaa kiillotetun betonilattiasi kestävän aikaa ja monenlaisten korkojen ja kenkien kopinaa. Et joudu huolehtimaan lattian naarmuuntumisesta tai kolhuista, vaan voit antaa lasten leikkiä ja lemmikkien juosta lattioilla huoletta. Jos lattian kiilto himmenee, pintakiillotus on helppo uusia.


Toteutamme kiillotetut betonilattiat. Hoidamme valu- ja hiontaprosessin kokonaisuudessaan pitkällä kokemuksella. Pyydä tarjous työstä! Voit kysyä meiltä myös jo aiemmin valettujen betonilattioiden kiillotuksista.

Tutustu myös muihin betonilattiatöihin

Toteutamme kiillotetut betonilattiat kaikenlaisiin tiloihin Oulussa ja lähikunnissa. Kysy lisää!

Ota yhteyttä