Oulun Timanttiporaus Oy tekee timanttityöt ammattitaidolla ja laadukkaaseen työnjälkeen panostaen. Palvelemme sekä yksityisiä kotitalouksia että yrityksiä Oulun alueella. Meiltä hoituvat niin timanttiporaus ja -sahaus kuin muutkin timanttityöt nopealla aikataululla.

TIMANTTIPORAUS VAATII TARKKAA TYÖSKENTELYÄ

Timanttiporaus on erinomainen ratkaisu, kun halutaan tehdä esimerkiksi sähkö- tai IV-putkien läpivientejä koviin materiaaleihin. Timanttiporaus on pikkutarkkaa työtä, joka vaatii ammattilaisen varmaa otetta. Pystymme saamaan poratun reiän muodon ja reunat viimeistellyiksi nykyaikaisen porauslaitteistomme avulla. Teemme timanttiporauksen aina pölyttömästi ja meluttomasti.

TIMANTTISAHAUKSELLA TARKAT LÄPIVIENNIT KOVIIN MATERIAALEIHIN

Kun betoni-, tiili- tai kivirakenteisiin täytyy tehdä läpivientejä, on timanttisahaus kätevin ratkaisu. Timanttisahauksella saamme mittatarkat läpiviennit siististi ja erittäin nopeasti. Timanttisahaus voidaan tehdä myös vinoon tai kulmaan.

 

Timanttisahauksessa käytämme vettä, joka jäähdyttää terää ja hillitsee pölyn leviämistä.

 

Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaiseen kohteeseen tarvitset timanttisahausta! 

BETONILATTIAN HIONTA ELI SEMENTTILIIMAN POISTO
 

Betonilattian hiontaa kutsutaan myös sementtiliiman poistoksi. Kun lattia valetaan, sen pinnalle muodostuu sementtiliimakalvo. Tämä kalvo on poistettava, jotta erilaiset lattiapinnoitteet voivat tarttua valettuun lattiapintaan. Betoni myös kuivuu nopeammin sementtiliman poiston jälkeen. Betonilattian hionta on siis eräänlaista valmistelua tulevia lattiapinnoitteita varten.