Tasoitelattiatyöt ja lattioiden oikaisut

Tee tarjouspyyntö

Suoritamme tasoitelattiatyöt vuosien kokemuksella. Hoidamme muun muassa vanhempien talojen lattioiden oikaisut ja korjaukset.

Uuden lattian tekeminen on suuri urakka ja usein vanhan lattian korjaaminen on edullisempi vaihtoehto. Me takaamme uudenveroisen lopputuloksen ja varmistamme asiakkaiden tyytyväisyyden.

Tasoitelattiatyöt

Asuintilojen lattioilta vaaditaan sekä suoruutta että kallistuksia huoneen käyttötarkoituksesta riippuen. Käyttämillämme lattiatasoitteilla on mahdollista tehdä ohutta tasapintaa, paksumpaa täyttöä sekä kylpytilojen vaatimia kallistuksia. 


Tavallisesti tasoitteet kuivuvat muutamassa päivässä, mutta saatavilla on myös nopeampia pikatasoitteita. Valikoimastamme löytyy sopiva tasoite monenlaiseen saneerauskohteeseen. Asiantuntijamme auttavat sinua hankkeen ensimetreiltä alkaen!

Kysy lisää palveluistamme

Kaatolattiat

Märkätilojen lattian vedeneristys, kaadot ja kaivot vaativat huolellista suunnittelua ja toteutusta. Onneksi apunasi on yrityksemme taitava henkilökunta. Remonttikohteiden, kuten pesuhuoneiden, kallistusvalujen teko onnistuu Weber 6000 -tasoitteella näppärästi.


Pinnoitus on kunnossa jopa samana päivänä ilman sekoituksesta aiheutuvia pölyhaittoja tai roiskeita. Työmme jälki on aina tarkkaa ja korkealaatuista. Kun pohjatyöt on tehty ensiluokkaisesti, sujuu hanke ongelmitta. Meidän avullamme varmistat, ettei työvaiheita tarvitse toistaa. 

Lattioiden oikaisu ja tasoitustyöt – me korjaamme kierot lattiat suoriksi

Kun pinta materiaali on poistettu käymme tarkastamassa lattian. Kiero pohja ei siis ole ongelma, vaan asia hoituu yrityksemme ammattilaisilta helposti ja kustannustehokkaasti. 


Vanhan alustan lujuus voi olla heikentynyt, mikä aiheuttaa tasoitteissa ikäviä halkeamia. Poistamme irtonaiset tasoitekerrokset ja heikon pintakerroksen, jotta työ voi jatkua sujuvasti aikataulussa. Meille mikään lattia ei ole liian kiero oikaistavaksi!

Tutustu myös betonilattiatöihin

Meiltä saat suoraviivaiset tasoitelattiatyöt nopeasti ja vankkumattomalla ammattitaidolla.

Ota yhteyttä